Unna dig en lokal hotellnatt för några hundralappar

Borta bra men hemma bäst – nu lanserar Best Western ett stammiskort till lokalbor. Med kortet ”Last Minute For Locals” kommer numera lokalbor att kunna unna sig spontan övernattning och en lyxig frukost på det lokala hotellet för bara ett par hundralappar. Först ut blir Ludvika, Västerås och Strängnäs.


I Sverige är det vanligt att semestra på egen ort, och nu vill Best Western Hotels & Resorts uppmuntra fler att semestra i den egna staden, så kallade ”staycations”.

Med start den 29e augusti kan alla som är folkbokförda i samma län som de aktuella hotellen få ett stammiskort, med vilket de får tillgång till hotellnätter till sista-minuten priser. Därmed får de möjlighet att spontant checka in i ett lyxigt hotellrum från 395 kronor och nedåt.

Ludvika, Västerås och Strängnäs först ut med stammiskort

Till en början finns kortet tillgängligt på tre utvalda hotell; Best Western Plus Grand Hotel Elektra i Ludvika, Best Western Hotel Plaza Västerås och Best Western Hotell Rogge i Strängnäs. Hotellen har en stark lokal verksamhet och centrala lägen i sin stad.

Så här funkar ”Last Minute For Locals”

Stammiskortet lämnas ut på det lokala hotellet. Kortet är personligt och finns i en begränsad upplaga. Med kortet får de lokala stammisarna ett sms klockan 20.00 med information om de rum som fortfarande finns tillgängliga på det lokala hotellet.

- Det lokala engagemanget är en viktig pusselbit i vårt erbjudande. Över hela världen ägs och drivs Best Western-hotell av människor från trakten, och många har dessutom barer och restauranger som är naturliga mötesplatser även för lokalborna. Det bidrar till den lokala prägeln som också våra mer långväga gäster uppskattar. Med stammiskortet ”Last Minute For Locals” ger vi något tillbaka till alla som gör våra orter till vad de är, säger Tommy Evin, marknadschef på Best Westen Hotels & Resorts.

Best Western Hotell Rogge

Best Western Hotell Rogge är Strängnäs stadshotell sedan 1921, med en historia som central mötesplats och stolt förespråkare av staden. Erbjudandet består av hotell, restaurang, konferens, samt ett surdegsbageri.

Best Western Plus Grand Hotel Elektra

Best Western Plus Grand Hotel Elektra är ett Best Western plus hotell och erbjuder en stor variation av tjänster. Det anordnas ett flertal aktiviteter som vin- & champagne-provning på hotellet och det har blivit en lokal mötesplats i Ludvika.

Best Western Hotel Plaza Västerås

Best Western Hotel Plaza Västerås är mycket centralt beläget i Västerås. Ett högt hus på 25 våningar med över 200 rum. Den hemtrevliga hotellobbyn är en unik mötesplats för affärsresenärer, weekendresenärer och västeråsare.


Läs mer om din rabatt hos Best Western