PGM

Profilprodukter

Rabatt på över 20 000 profil- och reklamprodukter hos PGM. Give aways, merchandise, arbetskäder, profilkläder, pennor, godis och gåvor. Allt kan märkas med er logga och design.

  • 15 % rabatt på hela sortimentet
  • Webbshop med 20 000 produkter
  • Sätt er logga och design på alla produkter

 

Så får du din rabatt:

Med hjälp av den smarta kopplingen mellan vår inköpsportal och PGM:s webbshop skapas automatiskt ett konto för dig när du loggar in i webbshopen via portalen.

Du har rabatt på alla produkter i webbshopen. Även de produkter där du inte ser något överstruket ordinarie pris. Om du klickar på dessa produkter och väljer en färg dyker det överstrukna ordinarie priset upp.

Om PGM

PGM är en av Sveriges vassaste produktbyråer med expertis inom marknadsföring med hjälp av produktmedia. Bolaget har funnits sedan 1988 och har genom åren skapat en djup och bred kunskap vilket gjort dem till ett självklart val för många företag vid inköp av reklamprodukter.

PGM tror på ett långsiktigt samarbete med sina kunder. Målsättningen är att skapa framgång för alla kunder genom att stärka deras kundrelationer, öka medarbetares lojalitet och positionera varumärket.

PGM har ett mycket brett sortiment av produkter med egen produktutveckling samt design- och fotostudio.