Nu lanserar Creditsafe “Sales Joe”

Creditsafe har lanserat ett nytt leads- och säljverktyg – Sales Joe. Verktyget hjälper företag att organisera och bygga effektiva försäljningskampanjer och skapa prospektlistor baserat på dagsfärsk företagsinformation.


Obegränsad information om alla företag i Sverige

Med Sales Joe får företag obegränsad tillgång till över 1.1 miljoner kontaktpersoner på 1.6 miljoner svenska företag. Det gör det möjligt för säljteam att få en fullständig översikt över kampanjer, säljpipe, affärsmöjligheter, försäljningar och resultat, både på individ- och teamnivå. Verktyget ger möjligheten att segmentera fram de bästa leadsen genom exempelvis bransch, geografi, riskfaktor, antal anställda och omsättning.

Prognostisera försäljningar med trygghet

Fördelen med Sales Joe är att kunna samla alla framtida kunder på ett och samma ställe, det ger även möjligheten att organisera alla dagliga uppgifter i ett och samma användarvänliga verktyg.

Säljteam som arbetar mot fler marknader

Förutom att Sales Joe kan användas i hela organisationen, från marknad till säljteam, finns även möjligheten att arbeta mot utlandet. För de som söker kunder eller vill expandera utanför Sverige går det att hitta och kontakta företag i exempelvis Norge, Tyskland och USA. Självklart med samma höga kvalitet på företagsinformationen.

Sales Joe hjälper dig att prognostisera och mäta ditt resultat på ett och samma ställe! Det är ett säljverktyg som passar alla typer av affärsverksamheter och organisationer, oavsett om du har 1 eller 10 anställda.


Upp till 40 % rabatt på kreditupplysningar

Behöver du kontrollera en kund eller en leverantörs kreditvärdighet? Med hjälp av Creditsafes tjänster får du tillgång till affärs- och kreditinformation på 120 miljoner företag i 190 länder.

Testa Creditsafe i dag