Hotell Anno 1647 vid Slussen i Sthlm blir Best Western

Den 15 december ansluter sig anrika Hotell Anno 1647 vid Slussen i Stockholm till Best Westerns nyaste varumärke Sure Hotel Collection by Best Western.


Hotell Anno 1647 är ett av Stockholms mest anrika hotell inrymt i byggnader som dateras över 300 år tillbaka i tiden. Hotellets attraktiva läge vid Slussen med närhet till Gamla Stan och Södermalm och direkt anslutning till tunnelbana gör det till en perfekt utgångspunkt för både affärs- och fritidsresenärer. Hotellet har 42 rum och planerar en omfattande renovering samt en mindre tillbyggnad av hotellrum och publika utrymmen.

- Det känns väldigt bra att bli medlemmar i Best Western Hotels & Resorts säger Bengt Pettersson, ägare till Hotell Anno 1647. Jag tror att Best Westerns kombination av att vara en internationell kedja med en stark lokal närvaro passar hotellet perfekt.

- Vi är väldigt glada att Hotell Anno 1647 har valt att bli medlemmar hos oss säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts. Hotellet är oerhört charmigt och har ett perfekt läge. Detta tillsammans med ägarnas fortsatta investeringar gör att hotellet blir ett fantastiskt tillskott för oss.


20 % rabatt på hotell

Boka rum hos Best Western