Elgiganten

Hemelektronik

Elgiganten har ett mycket stort utbud av produkter. Och du har rabatt på de flesta. Samma pris gäller på webben som i Elgigantens 78 varuhus. Allting är upphandlat och klart. Dessutom får du rabatter i samtliga 83 Elgiganten Phone House-butiker runt om i landet.

  • 30 dagars prisgaranti mot andra svenska aktörer
  • Testa produkter i upp till 30 dagar utan köpkrav
  • Du får en egen kontaktperson hos Elgiganten
  • Fyll i intresseanmälan så handlar ni strax med rabatt i webbshopen

Priser

Som kund hos Min inköpsavdelning har du en rabatt på upp till 10 %. Rabatten varierar beroende på produkt. Exempelvis är Apple-produkter och annonsprodukter undantagna från rabatten. Dock finns det avtalskampanjer där rabatten kan vara betydligt högre än den generella rabatten.

Rabatter för de olika produktsegmenten

Kök 10 %
Småvitvaror* 8 %
Högtalalare/Suroundhögtalare 5 %
Datorhögtalare 5 %
Radiospelare 5 %
Nätverkshårdvara 5 %
DVD/Blueray-spelare 5 %
Webbkameror 5 %
Skrivare/Scanner 5 %
Kylskåp 4 %
Frysskåp 4 %
Torktumlare 4 %
Diskmaskiner 4 %
Mikrovågsugnar 4 %
Spisar/ugnar 4 %
Fläktar 4 %
Damsugare 4 %
Tillbehör 10 %

Småvitvaror* – under småvitaror ingår Grillar, strykjärn, element, lampor, fläktar, luftkonditionering, kaffemaskiner, espressomaskiner, Köksmaskiner, matberedare, mixer, blender, elvisp, köksredskap och övriga köksapparater

Rabatter gäller ej appleprodukter. Rabatter gäller ej annonsprodukter (tillfälligt nedsatta produkter i marknadsföringssyfte)

Garanti och reklamation

Du har:

  • 1 års garanti
  • 2 års reklamationsrätt

Om Elgiganten

Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror. Företaget etablerades i Sverige år 1994 och har i dag närmare 3 700 anställda och 161 butiker och varuhus. Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och på Färöarna.