Elgiganten har öppnat i Landskrona

Elgiganten fortsätter att etablera nya varuhus. I går, den 12 september, öppnade det nya varuhuset i Landskrona. – Lättillgängligheten för kunderna är oerhört viktig. Butiken ligger perfekt i det nya handelsområdet.


Elgiganten har sedan tidigare varuhus i Löddeköpinge och Helsingborg. Landskrona har däremot varit en vit fläck på kartan. Det nya varuhuset förväntas vara ett starkt tillskott till den lokala handeln då Landskronaborna slipper åka utanför kommunens gränser för att handla hemelektronik.

– Vi ser ett mycket tydligt samspel mellan e-handeln och försäljningen ute i varuhusen. Allt fler gör research på nätet inför köp och beställer sin nya produkt via nätet för att sedan hämta upp den i närmaste varuhus och då är det viktigt att vara lättillgänglig för kunderna. De produkter och lösningar vi erbjuder blir dessutom allt mer avancerade, vilket gör att många kunder vill prata med en säljare innan köp. Det gör att de fysiska varuhusen fortsatt fyller en väldigt viktig funktion, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten.

Varuhuset i Landskrona kommer att erbjuda ett brett utbud av hemelektronik, vitvaror, kök och tjänster. Kunderna kan också få hjälp med hemleveranser, förinstallation av nya produkter, reparationer, support och mycket annat.

Elgigantens etablering har utöver möjligheten att köpa elektronik på hemmaplan för landskronaborna lett till femton nya arbetstillfällen i Landskrona. ­


Rabatt på all typ av hemelektronik

Läs mer och handla hos Elgiganten