Så här mycket kan du spara med Min inköpsavdelning

Min inköpsavdelning är en del av Skandias grunderbjudande till små och medelstora företag. Tjänsten är designad för att sänka kostnaderna för inköp av viktiga varor och tjänster. Fyll i din omsättning/år på respektive område för att se hur mycket du kan spara.

Fyll i din kostnad per år

Område:
Info
Din kostnad per år:
Du kan spara:
Här presenterar vi ett nytt avtal inom kort
0.0
Här presenterar vi ett nytt spännande avtal inom kort.
Kontorsinredning
0.15
Här räknar vi på 15 % rabatt på hela Gerdmans sortiment.
Kontorsmaterial
0.7
Vi jämför med den rabatt du själv skulle kunna förhandla hos leverantören och här räknar vi med 30 % i genomsnittsrabatt hos Lyreco. Med Min inköpsavdelning får du 76 % i genomsnittsrabatt på 600 produkter hos Lyreco.
Drivmedel
0.05
Här räknar vi på listpriset från OKQ8. Vi räknar med vår rabatt på 83 öre rabatt/l diesel, och ett genomsnittspris på 14 kr/liter. Med Min inköpsavdelning får du även förmånliga priser på bensin från OKQ8.
Fakturatjänster
0.05
Här räknar vi med en snittrabatt på 30 % hos Visma Collector. Dessutom behåller du hela fakturabeloppet och betalar inte heller någon avgift per ärende. Som Skandia-kund erbjuds du:
  • 100 % tillbaka av fakturabeloppet
  • Ingen avgift vid utskick av betalningspåminnelse
  • Ingen avgift vid inkassoarvode
  • Ingen avgift för kapitalarvode
Hyrbil
0.37
Som kund hos Skandia- Min inköpsavdelning får du förmånliga priser hos Hertz. Du får 10 % rabatt när du hyr bil, eftersom tillvalskostnader såsom försäkring och GPS kan förekomma räknar vi här lite lägre med 9 %.
Hotell
0.2
Här räknar vi med 20 % rabatt på Flex Rate-priset hos Best Western i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Polen, Lettland och Litauen.
Tryck
0.15
Här räknar vi med 15 % i rabatt på LaserTrycks standardsortiment. Du handlar dina produkter via en webbshop där du enkelt kan göra dina beställningar samt få en bra överblick av den totala prisbilden.
basic:

Vi rekommenderar Visma Advantage Basic

För enbart 183 kr/månad får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig. Läs mer om Visma Advantage Basic »
professional:

Vi rekommenderar Visma Advantage Professional

För enbart 416 kr/månad får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig. Läs mer om Visma Advantage Professional »
premium:

Vi rekommenderar Visma Advantage Premium

Som kund i Visma Advantage Premium får du tillgång till färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden. Du slipper lägga onödig tid på att förhandla egna avtal, det har vi redan gjort åt dig. Läs mer om Visma Advantage Premium »